Lietuviskos dovanos
Gal mūsų maisto kultūra ir nėra tokia rafinuota, pagrįsta itin brangiais produktais, giliu polėkiu atrasti kažką naujo, gurmaniško, tačiau galime didžiuotis natūraliais, aukštos kokybės gaminiais, kuriuos galime pavadinti mūsų maisto kultūros pamatu.Juoda duona, sūris, medus – labiausiai lietuvišką maisto kultūrą reprezentuojantys maisto produktai. Medus – ne tik skanus, jis turi gydomųjų savybių, siūlome ne tik tradicinį, bet ir su daug vitamino C turinčiomis spanguolėmis ar egzotika kvepiančiais mandarinais. Juoda ruginė duona ir natūralus skilandis – tikslingas lietuviškos dovanos pasirinkimas, nes šių produktų kvapai ir skoniai puikiai dera tarpusavyje.Lietuviškuose soduose užaugintų obuolių ir juodųjų serbentų sultys – ekologiškas produktas, turintis daugybę vitaminų – itin mėgstamas vaikų. Lyg kaime pas močiutę užplikyta arbata – natūralių žolelių, šaltalankių ar aviečių – kvapni ir puikiai šildanti gūdžiais žiemos ar rudens vakarais ir ji puikiai tiks su naminiais, paprastučiais, tačiau burnoje tirpstančiais sausainiais. Išalkusiems rekomenduojame Lietuvos upėse ir ežeruose sugauto šamo užtepėlių – su alyvuogėmis, apelsinais, avinžirniais. Ir tai – tik keletas pasiūlymų, tad kviečiame apsidairyti atidžiau. Lietuviškos dovanos – skanios dovanos!